Behandl din krop godt med CBD- eller cannabis olie

Cannabis er efterhånden et stof, som er kendt af alle. Især har man hørt mange steder, at det kan lindre smerter, og ofte kan man, hvis man er meget syg af kræft f.eks. ryge cannabis for at lindre smerterne. Det nyeste skud på stammen er så cannabis olien eller – hvis det skal være endnu mere koncentreret – CBD-olien. Begge er de udvundet af cannabisplanten, og er meget koncentrerede olier, som du derfor ikke skal tage mere end en enkel dråbe eller en kapsel af. Selvfølgelig alt efter hvor mange smerter du har, eller hvad du nu vil bruge olierne til.

Sådan kan du indtage olierne

 

Den langt mest kendte måde at gøre brug af de to olier, og også den måde der anbefales langt hen ad vejen, er at dryppe en lille dråbe af olien under tungen og lade den ligge dér, mens den virker. Her kommer den bedst og nemmest ind i blodet, hvor den skal virke. Du kan også smøre den på huden i små mængder, hvis du har noget voldsom psoriasis for eksempel. Men hvor meget og hvorfor er meget forskelligt fra menneske til menneske. Måske vil du bare gerne have lindret nogle smerter, og så er det meget lidt og en meget let olie, du skal indtage. Er du uhelbredelig syg, kan det godt være en stærkere olie, som CBD olien er, du skal tage. Mængderne afhænger af en række biologiske og fysiske faktorer, og her kan det være en god idé at få noget rådgivning af én, der har styr på olierne.

Det skal du huske

Først og fremmest er det rigtig vigtigt, at du husker, at det ikke sådan er lovliggjort i Danmark at sælge cannabis. Heller ikke i olieform. Men selvom det er tilfældet, så kan det være en nødvendighed for dig, hvis du har så kroniske smerter, hvor kun cannabis olien kan lindre.

I forlængelse af det skal du også huske, at der derfor heller ikke er nogen styrelse eller andre officielle folk, der kan rådgive dig i forhold til olierne. Her må du stole på de fagfolk, du prøve olierne igennem eller køber olierne af. De har trods alt valgt at gå ind i branchen, så de ved lidt af hvert. Desuden af olierne lovlige i andre lande i verden, så det er ikke umuligt at finde viden på området. Det er også dem, du bør gå til, hvis du oplever nogle bivirkninger, når du tager olierne. Det er også dem, der kan hjælpe dig med doseringen. Alt efter hvad olierne skal hjælpe dig med, skal du indtage forskellige doseringer.

 

Det er selvfølgelig ikke sådan, at du ikke kan gå til egen læge, hvis du oplever bivirkninger ved at have indtaget olierne.

 

Desuden skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at blive høj med de her olier. Stofferne fra cannabisplanten er udvundet sådan, at man ikke tager de stoffer med, som gør en høj. Derimod påvirker det din krop med de stoffer, som lindrer smerter for eksempel. Nogle kan dog opleve, at de bliver lidt døsige, men hvis man aldrig har prøvet cannabis før, kan det være meget naturligt.

 

Læs meget mere om CBS olie og cannabisolie og se, hvad du kan købe af forskellige produkter her: https://cbd-shop.dk/