Køb store vandtæt regnslag billigt i paraplybutik (voksen)

En paraply kan ofte ikke gøre det. Kombineret med et regnslag og et par ”gummirøjsere” er du helgarderet mod de dråber, der pisker mod dig pga. af vinden. Og vi ved jo, at paraplyen ikke i alle tilfælde yder dig læ. Det kan plaske lidt på skuldrene og de nedre dele, og så er det godt at være dækket til der også. Hertil kommer problemet, hvis man sidder på en cykel, en knallert, et handicapkøretøj eller lignede. Her er det også godt at have et regnslag parat.Fordelen ved et regnslag, der kan bruges i nødstilfælde, hvor himlen åbner sine sluser er, at regnslaget kan foldes til en meget lille størrelse. Det er let at opbevare i taske eller handskerummet i din bil. Det er let at bære og uendeligt praktisk.

Regnslaget fås I en størrelse (127 X 101 cm.), og det er udført i polyætylen (PE 0,02 mm). Det er gennemsigtigt, og det gælder uanset farve. Leveres pakket med et regnslag pr. pose (13 x 9 cm).Regntøjleveres med hætte i farverne Blå, grøn, gul, guld, orange, rød, sort, transparent og violet. Pris 19 kr. for et regnslag.

Regnslaget til ham eller hende er ganske enkelt perfekt,hvis det forventede eller uventede regnvejr sætter ind. Tag ikke af sted uden dit regnslag, man ved aldrig, om det pludseligt begynder ”at regne skomagerdrenge”.

Regntøjet er egnet til udendørs aktiviteter,når nøden skal ”lære den nøgne kvinde at spinde”. Hun kan ikke spinde plastik, så du bliver nødt til at købe et regnslag hos Kingbo.Er du på camping, ude at fiske, til udendørs sportsarrangementer og festivaller som ”open air og grøn koncert”, Skovrock, Nibe FestivallenRoskildefestivallen og andre arrangementer er den simpelthen lige i øjet, inden man ryger ud i en ”Crowd Rain Chant”, som vi i sin tid hørte den på ”Woodstockfestivallen”

Regnslag til når du skal ud og cykle.

Skal du ud og cykle i regnvejr så kender du også det med at man ikke kan forblive tør, det kommer væltende fra oven så snart man kommer på jernhesten. Det stopper først med at regne når du kommer ind ad døren på dit arbejde. Det er her du med fordel kan købe det store blå regnslag hos os, så dækker dig godt af for regnen også når du cykler. Fordi det dækker både dig og din cykel se det på Paraplybutik.dk